Get Your Business Started With Flat Responsive

  Use Flat Responsive theme to create your business website as it is SEO optimized.
  Enjoy the flexibility in design and functionality provided by this theme.

  Get Theme

  The page you requested cannot be found!


  FB, Whats App, Telegram, Hang Out, WeChat, Twitter dan pelbagai lagi nama Aplikasi untuk berkomunikasi secara maya banyak meninggalkan kesan kepada individu.
  Marah!, Gembira! Suka! Duka! Bertemu dan Berpisah kini semua di atas talian dan hujung jari.

  Namun, jika kita tahu menggunakannya dengan baik, ia memberikan seribu manfaat kepada kita, tidak kira apa tujuan.
  Pengalaman GPM yang menggunakan Aplikasi tersebut telah memberikan impak yang besar semasa mengurus sebuah PSS. Berada 7 bulan di hospital bukanlah sesuatu yang mudah. Banyak emosi terganggu, kerja tertangguh dan cakap-cakap belakang.

  Perkongsian Cikgu Zuraidah Abdul Majid, bagaimana dia menguruskan PSS sehingga menjadi Comic Library dari Bilik 24, Wad 6A.

  “Pelbagai jenis media sosial yang ada hari ini memainkan peranan amat penting dan membantu saya menguruskan PSS dari Bilik 24 Wad 6A HSNI BP. Selain peranan media sosial, pasukan PSS saya yang terdiri daripada lima orang guru turut memainkan peranan penting. Terutama menyiapkan tempat ‘Comic Library’ dan menambahbaik bilik ‘e-Kiosk FROG VLE’ dari bulan Mac sehinggalah akhir April 2016 bagi memastikan pada 5hb Mei 2016, majlis perasmian untuk dua projek PSS ini boleh dilaksanakan seperti dalam perancangan pengurusan PSS 2016. Pembekal komik-komik juga memainkan peranan penting untuk persiapan ‘Comic Library’. Di Batu Pahat, amat sukar untuk mendapatkan bekalan buku-buku rujukan berbentuk komik. Pembekal komik yang sanggup membekalkan jenis-jenis komik seperti yang dikehendaki hanya ada di Kuala Lumpur. Bagaimana saya memilih jenis-jenis komik yang bersesuaian dengan pihak pembekal komik? Di dalam fikiran, ada banyak tanda-tanda persoalan yang perlu dijawab. Bagaimanakah tiga elemen ini dapat membantu saya dalam pengurusan ‘Comic Library’ dan Bilik ‘e-Kiosk FROG VLE’ dari Bilik 24 Wad 6A HSNI BP? ”

  WHATSAPP, TELEGRAM
  DAN FACEBOOK
  DARI BILIK 24, WAD 6A
  Zuraida binti Abdul Majid
  SMK Seri Medan, Johor

  Temui Cikgu Zuraida Abdul Majid di Forum Amalan Terbaik PSS pada 3 Mei 2018 nanti dan tulisan Cikgu Zuraidah ada di dalam buku Dari Subis Ke Bologna- Guru Malaysia Mengubah Dunia.

  Tempah buku Dari Subis ke Bologna: Guru Malaysia Mengubah Dunia di pautan ini :
  https://www.kafilahbuku.com/dari-subis-bologna

  #dariSubiskeBolonga
  #guruMalaysiamengubahdunia
  #forumGPM

  The page you requested cannot be found!  Source

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *